Hi ha fets que es resisteixen a ser oblidats.

Misteri a l'Escalacontraportada-memoria-dun-crim

Televisió i videos:

 • Programa Cafeïna  de TV Lleida. Entrevista Mariví Chacón.

Marivi Chacón

Resultado de imagen de tv lleida cafeina http://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/capitol/david-marin-autor-del-llibre-la-ciutat-fantasma-alexandra-cuadrat-i-annabel-encontra-coautors-del-llibre-la-guia-del-quixot-per-terres-de-parla-catalana

 • Signatura de llibre a la FNAC d’Andorra per Sant Jordi 2017.

FNAC

https://www.facebook.com/postroph/?fref=ts

 

 • Festival de novel·la negra El vi fa sang a l’Espluga de Francolí

https://www.youtube.com/watch?v=419A3tRG_SQ

 

 • jesus vera You Tube: Jesus Vera

Premsa:

 • Suplement Lectura 02.04.2017lectura Vidal 3

 

 • Diari Segre 02 març 2017

memòria d'un crim

 • Diari de Girona 11 novembre 2016

 

diari-de-girona

 

 • Suplement Lectura 28 agost 2016

lectura Memòria d'un crim2

 • Diari El Punt Avui 26 juliol 2016

El Punt Avui 26.07.16

Portada 26.07.16

 • Diari La Mañana 23 juliol 2016

La Mañana 23 juliol 16

 • Diari Segre 16 juliol 2016

Segre 16.07.16

Radio:

 • u-a-1-lleida

u-a-1-lleida

Crítiques i ressenyes:

 • LAS RESEÑAS DE T.J de Teresa José Creus

https://www.facebook.com/LecturasTJ/posts/1200503520057987:0

 • EL LLOC DEL CRIM de  Mónica i  Mercè Llorente

El lloc del crim

El Vi fa Sang: 5 novel·les més

 • A L’OMBRA DEL CRIM d’Anna Maria Villalonga: Memòria d’un crim, d’alexandra Cuadrat

alombradelcrim.blogspot.com

http://alombradelcrim.blogspot.com.es/search/label/Alexandra%20Cuadrat

 

 

 • TU MATEIX LLIBRES de Ramona Solé: 
  Tu mateix llibres

  http://tumateix-llibres.blogspot.com.es/search/label/Alexandra%20Cuadrat

 • Aurea-Vicenta González Martínez:

  “La cuina estaba orientada cap al sud i tenia al devant un jardí cuidat ple de rosers en flor, …, que esclataben amb tendresa d´adolescent i amb el temor d´alguna gelada primerenca.” Una frase que copio del text de MEMÒRIA DUN CRIM, l’excel·lent novel·la negra pergeñada per l’escriptora Alexandra Cuadrat, tan polifacètica i exigent amb si mateixa com amb les dues anteriors creacions literàries que té en el seu haver, i amb la qual ens va embolicant en la atmosfera aparentment plena d’assossec i bones vibracions de la bellíssima i històrica costa catalana d’Empúries.
  “El Santamar escoltava en silenci,…,hipnotizat, com la mar bressolava un vell llagut vermell i blanc.Auqella historia era com tantes d´altres que recordava, de com el fonamentalisme no tolerava la diferencia i sols bregava per fer-la desaparèixer,…” Una altra raó més per descobrir-se davant l’autora: de fets esdevinguts ja fa moltes anys, narrat durant dues setmanes senceres, i amb aquestes línies, ens mostra la més rabiosa de les actualitats.
  Una taula rodona i 6 personatges asseguts al voltant d’ella, un observador acostumat a escodrinyar en l’ambient i en les intencions, i uns fets violents, aparentment desencadenats per assumptes del passat, serveixen a Alexandra Cuadrat perquè ens enfrontem al present, hi és, davant nosaltres, potser mig soterrada com la mil·lenària muralla grega, però ben fonamentat i sòlid.
  Excel·lent intriga en una trama de la qual fins al final res es pot donar per segur i que tanca amb èxit l’aventura en la qual es veu embolicat l’ex inspector Santamar i del que és d’esperar hauran més entregues.