Hi ha fets que es resisteixen a ser oblidats.

Misteri a l'Escalacontraportada-memoria-dun-crim

Comprar directament a:

http://www.apostroph.cat/botiga/producto/memoria-dun-crim/

L’autora:

u-a-1-lleida

Memòria d’un crim és la tercera novel·la d’Alexandra Cuadrat, advocada, escriptora i editora. Les dues primeres van ser La casa d’Escorpí (2006) i Asesinato en el archivo (2014). També és autora de relats curts (Cementiri marí, Escatingus, Basquiat –dins del llibre Assassins de Ponent―, etc.), coautora de l’anecdotari De bon rotllo!, coautora de la guia turística (Guia del Quixot per terres de parla catalana) i guió cinematogràfic i teatral. A més, és la creadora, junt amb Annabel Encontra, del I Festival de literatura de terror, Torrebesses Tremola, la primera edició del qual es va fer a l’octubre de 2016, en commemoració del 200 aniversari de Villa Diodati.

Televisió i videos:

 • Programa Cafeïna  de TV Lleida. Entrevista Mariví Chacón.

Marivi Chacón

Resultado de imagen de tv lleida cafeina http://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/capitol/david-marin-autor-del-llibre-la-ciutat-fantasma-alexandra-cuadrat-i-annabel-encontra-coautors-del-llibre-la-guia-del-quixot-per-terres-de-parla-catalana

 • Signatura de llibre a la FNAC d’Andorra per Sant Jordi 2017.

FNAC

https://www.facebook.com/postroph/?fref=ts

 

 • Festival de novel·la negra El vi fa sang a l’Espluga de Francolí

https://www.youtube.com/watch?v=419A3tRG_SQ

 

 • jesus vera You Tube: Jesus Vera

Premsa:

 • Suplement Lectura 05.11.2017

foto de Ramona Solé.

 • Suplement Lectura 02.04.2017lectura Vidal 3

 

 • Diari Segre 02 març 2017

memòria d'un crim

 • Diari de Girona 11 novembre 2016

 

diari-de-girona

 

 • Suplement Lectura 28 agost 2016

lectura Memòria d'un crim2

 • Diari El Punt Avui 26 juliol 2016

El Punt Avui 26.07.16

Portada 26.07.16

 • Diari La Mañana 23 juliol 2016

La Mañana 23 juliol 16

 • Diari Segre 16 juliol 2016

Segre 16.07.16

Radio:

 • u-a-1-lleida

u-a-1-lleida

Crítiques i ressenyes:

 • LAS RESEÑAS DE T.J de Teresa José Creus

Hoy traigo la reseña de la novela “ Memòria d’un crim “ ( tan solo en catalán ) de la escritora Alexandra Cuadrat.Estoy…

Publicada por Las reseñas de T.J en Miércoles, 17 de mayo de 2017

 • EL LLOC DEL CRIM de  Mónica i  Mercè Llorente

El lloc del crim

El Vi fa Sang: 5 novel·les més

 • A L’OMBRA DEL CRIM d’Anna Maria Villalonga: Memòria d’un crim, d’alexandra Cuadrat

alombradelcrim.blogspot.com

http://alombradelcrim.blogspot.com.es/search/label/Alexandra%20Cuadrat

 

 

 • TU MATEIX LLIBRES de Ramona Solé: 
  Tu mateix llibres

  http://tumateix-llibres.blogspot.com.es/search/label/Alexandra%20Cuadrat

 • Aurea-Vicenta González Martínez:

  “La cuina estaba orientada cap al sud i tenia al devant un jardí cuidat ple de rosers en flor, …, que esclataben amb tendresa d´adolescent i amb el temor d´alguna gelada primerenca.” Una frase que copio del text de MEMÒRIA DUN CRIM, l’excel·lent novel·la negra pergeñada per l’escriptora Alexandra Cuadrat, tan polifacètica i exigent amb si mateixa com amb les dues anteriors creacions literàries que té en el seu haver, i amb la qual ens va embolicant en la atmosfera aparentment plena d’assossec i bones vibracions de la bellíssima i històrica costa catalana d’Empúries.
  “El Santamar escoltava en silenci,…,hipnotizat, com la mar bressolava un vell llagut vermell i blanc.Auqella historia era com tantes d´altres que recordava, de com el fonamentalisme no tolerava la diferencia i sols bregava per fer-la desaparèixer,…” Una altra raó més per descobrir-se davant l’autora: de fets esdevinguts ja fa moltes anys, narrat durant dues setmanes senceres, i amb aquestes línies, ens mostra la més rabiosa de les actualitats.
  Una taula rodona i 6 personatges asseguts al voltant d’ella, un observador acostumat a escodrinyar en l’ambient i en les intencions, i uns fets violents, aparentment desencadenats per assumptes del passat, serveixen a Alexandra Cuadrat perquè ens enfrontem al present, hi és, davant nosaltres, potser mig soterrada com la mil·lenària muralla grega, però ben fonamentat i sòlid.
  Excel·lent intriga en una trama de la qual fins al final res es pot donar per segur i que tanca amb èxit l’aventura en la qual es veu embolicat l’ex inspector Santamar i del que és d’esperar hauran més entregues.