APOSTROPH edicions estrena la col·lecció BRUMA, en la qual incloem literatura de gènere: des de terror gòtic a thriller psicològic, però amb el denominador comú que les històries provoquin un dels sentiments més intensos als quals ens enfrontem: la por.

Triarem una acurada selecció de novel·les inquietants, com les que ens agrada llegir o escriure. Ens comprometem a fer una selecció de qualitat i originalitat, per aconseguir ser una referència per als lectors.

Per aquest motiu, busquem escriptor(e)s i seleccionem manuscrits: ens agraden les atmosferes fosques, la boira, les mansions abandonades, les ànimes impures, els cors turmentats, els desitjos malvats …

Els nostres referents són Poe, Mary Shelley, Bram Stoker, M.G. Lewis, Daphne Du Maurier …, i en el present, amb Stephen King i Kim Newman, entre d’altres.

Vols ser un dels nostres autor(e)s?

Pots enviar l’original al següent correu electrònic: apostroph@apostroph.cat, posant com a assumpte “original per a la col·lecció BRUMA”

Les normes són molt senzilles *:

  • Per ser inclòs en la col·lecció BRUMA només es tindran en compte obres que es puguin entendre dins el concepte de terror gòtic, thriller psicològic o similar. (No és una col·lecció pensada per a la fantasia o ciència ficció, ni per a un tipus de terror obvi, com podria ser el gore). En cas de dubte, ens podeu consultar.
  • Ha de tractar-se d’obra inèdita, tant en paper com en qualsevol mitjà, inclòs l’electrònic. No s’admetrà si ha estat publicada prèviament total o parcialment, fins i tot en premsa, blogs, xarxes socials, webs d’autor, etc. L’autor ha de posseir tots els drets sobre l’obra.
  • Preferentment, han de ser novel·la (70000-100.000 paraules) o novel·la curta (30.000-70.000 paraules). També s’admeten relats, però només si es tracta d’un conjunt que tingui un fil conceptual únic. En aquest cas es poden publicar a la col·lecció TREMOLA.
  • A part del manuscrit, s’ha d’enviar: una breu sinopsi de l’obra, extensió en paraules, dades de contacte i un breu currículum literari.
    Idioma: castellà o català
  • Et respondrem el més aviat ens sigui possible. No es farà una valoració de l’obra, simplement es comunicarà a l’autor si pot ser publicada dins de la col·lecció BROMA o no, sense entrar a esmentar els motius. Serem molt exigents amb la qualitat. Publicar un llibre en paper té un cost econòmic considerable i un risc elevat per a l’editorial. Tenim en compte dos principis: qualitat literària + interès comercial.

* En el cas que disposeu d’una novel·la que no pugui encaixar dins de la col·lecció BRUMA, també estem disposats a llegir-la i considerar la seva possible publicació fora de col·lecció. En aquest cas, han de posar a l’assumpte “original per llegir”. Pot ser en castellà o en català (col·lecció OMBRA).

Moltes gràcies i sort!