TERESA PORQUERAS

Teresa Porqueras Matas (Barcelona, 1970) es Licenciada en Filología Hispánica. Reportera de televisión en programas comoMisteris amb Sebastià D’Arbó“, para el canal de televisión 8TV, El Punt Avui TV y RAC105TV. También es divulgadora radiofónica en la sección “Noticies del misteridel programa “Misteris de RAC1. Ha participado como redactora y directora de contenidos en colecciones de DVD dedicadas al mundo paranormal.

Cara a Cara con Satanás es su primer libro.

JORDI ZALDIVAR

Jordi Zaldívar Comenges és llicenciat en Belles Arts per la facultat Sant Jordi de Barcelona. Ha estat premiat en nombroses ocasions en dibuix i pintura, destacant el premi de dibuix de l’Ajuntament de Barcelona, el premi de pintura “Miquel Casablanca”, la Beca de la Fundació Amigó Cuyás, per viatjar a Londres, entre molts altres. Ha exposat a Barcelona, Sitges, Madrid, Ispra Varesse (Itàlia), a l’IEI a Lleida, etc., i ha participat com a il·lustrador en diverses publicacions i també en revistes (La campana de foc, La capa esquinçada, El monstre del llac, Haikús en línia, L’Àncora i l’instant, etc.

Amb el patrocini de LAMAGDA taverna i amb la col·laboració especial de Tomàs Bayo, per la gravació i edició del vídeo.

NÚRIA MIRADA

Núria Mirada (Lleida 1979) és tècnica en Arts Plàstiques  i dissenyadora especialitzada en Gràfica Publicitària. També està lligada al món de la fotografía i treballa en diferents festivals realitzant tasques d’organització, disseny i comunicació.

Ella és la nostra dissenyadora de capçalera. En el vídeo ens explica en què s’inspira per fer les cobertes. Veureu que no agafa d’un banc d’imatges qualsevol una fotografia que tingui més o menys a veure amb l’argument. S’ho treballa i es nota. També fa altres dissenys per nosaltres, com ara els cartells del Festival de Literatura de Terror, Torrebesses Tremola, la maquetació dels llibres, tipografies i encàrrecs especials. Si la voleu seguir, el seu compte d’Instagram és @lamiradagrafica,  el seu gabinet és La Mirada Gràfica i el web www.lamiradagrafica.cat #disseny#llibres #inspiracio 

Amb el patrocini de LAMAGDA taverna i amb la col·laboració especial de Tomàs Bayo, per la gravació i edició del vídeo.

portada_1603
DAVID MARIN

David Marín (Barcelona, 1974) és periodista i escriptor. Treballa al diari El Punt Avui al qual està vinculat des de l’any 1996. El 2015 es va estrenar en l’escriptura literària amb la novel·la policíaca Mala lluna (RBA). El 2016 va publicar Amb X de sexe (Pagès Editors), conjuntament amb l’escriptora Marta Alòs, un conjunt de relats eròtics. En 2016, el seu relat «Gat sobre l’asfalt» va formar part del recull de relats de gènere negre i policial d’autors vinculats a les terres de Lleida, Assassins de Ponent (Llibres del Delicte). Recentment, acaba de veure la llum la seva novel·la Ciutat fantasma (Llibres del Delicte).

També escriu articles periodístics d’actualitat al bloc http://blogs.elpunt.cat/davidmarin/

Amb el patrocini de LAMAGDA taverna i amb la col·laboració especial de Tomàs Bayo, per l’edició del vídeo.

portada_1603
JORDI DE MANUEL

Jordi de Manuel Barrabín (Barcelona, 1962) és biòleg, professor i escriptor. Ha escrit dotze novel·les i diversos reculls de narracions que han estat guardonats amb diversos premis literaris, entre els quals destaquen el «Premi El Lector de l’Odissea», el «Premi Ciutat de Mollerussa», el «Premi Pere Calders», el «Premi Manuel de Pedrolo», el «Premi Pin i Soler» i el «Premi Ictineu». Escriu també per a infants i adolescents, i ha conreat la narrativa negra i la ciència-ficció. És creador de la sèrie de novel·les protagonitzades per l’inspector Marc Sergiot, entre les quals hi ha Tres somnis blaus (Premi Valldaura, Columna, 2000), Cels taronges (Premi Ciutat de Mollerussa, Columna, 2001), Cabells porpres (Premi Pere Calders, Columna, 2003), L’olor de la pluja (La Magrana, 2006), El raptor de gnoms (La Magrana, 2007), Mans lliures (Premi Ictineu 2010, Edicions 62, 2009) i La mort del corredor de fons (Edicions 62, 2012). Les darreres novel·les que ha publicat són La decisió de Manperel (Columna, 2013) i Foc verd (Alrevés, 2016). Acaba de publicar el recull de relats de gènere negre Mans negres (Pagès, 2017).

És membre de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

Web de l’autor:  www.jordidemanuel.cat

Amb el patrocini de LAMAGDA taverna i amb la col·laboració especial de Tomàs Bayo, per l’edició del vídeo.