portada_1603
DAVID MARIN

David Marín (Barcelona, 1974) és periodista i escriptor. Treballa al diari El Punt Avui al qual està vinculat des de l’any 1996. El 2015 es va estrenar en l’escriptura literària amb la novel·la policíaca Mala lluna (RBA). El 2016 va publicar Amb X de sexe (Pagès Editors), conjuntament amb l’escriptora Marta Alòs, un conjunt de relats eròtics. En 2016, el seu relat «Gat sobre l’asfalt» va formar part del recull de relats de gènere negre i policial d’autors vinculats a les terres de Lleida, Assassins de Ponent (Llibres del Delicte). Recentment, acaba de veure la llum la seva novel·la Ciutat fantasma (Llibres del Delicte).

També escriu articles periodístics d’actualitat al bloc http://blogs.elpunt.cat/davidmarin/

 

portada_1603
JORDI DE MANUEL

Jordi de Manuel Barrabín (Barcelona, 1962) és biòleg, professor i escriptor. Ha escrit dotze novel·les i diversos reculls de narracions que han estat guardonats amb diversos premis literaris, entre els quals destaquen el «Premi El Lector de l’Odissea», el «Premi Ciutat de Mollerussa», el «Premi Pere Calders», el «Premi Manuel de Pedrolo», el «Premi Pin i Soler» i el «Premi Ictineu». Escriu també per a infants i adolescents, i ha conreat la narrativa negra i la ciència-ficció. És creador de la sèrie de novel·les protagonitzades per l’inspector Marc Sergiot, entre les quals hi ha Tres somnis blaus (Premi Valldaura, Columna, 2000), Cels taronges (Premi Ciutat de Mollerussa, Columna, 2001), Cabells porpres (Premi Pere Calders, Columna, 2003), L’olor de la pluja (La Magrana, 2006), El raptor de gnoms (La Magrana, 2007), Mans lliures (Premi Ictineu 2010, Edicions 62, 2009) i La mort del corredor de fons (Edicions 62, 2012). Les darreres novel·les que ha publicat són La decisió de Manperel (Columna, 2013) i Foc verd (Alrevés, 2016). Acaba de publicar el recull de relats de gènere negre Mans negres (Pagès, 2017).

És membre de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

Web de l’autor:  www.jordidemanuel.cat