Aquest any el Festival celebra el 50è aniversari del best seller Rosemary’s Baby i el 10 è aniversari de la mort del seu autor,  l’escriptor nord-americà Ira Levin. 

Programa II Festival de Literatura de Terror 2017

Premsa:

  • Diari Segre 24.10.2017
  • Diari Segre 22.10.2017
  • Diari Som Garrigues 20.10.2017

Torrebesses repeteix com a seu de la literatura de terror

http://www.somgarrigues.cat/noticies/4091/torrebesses-repeteix-com-a-seu-de-la-literatura-de-terror

  • Diari Segre 18.10.2017

http://www.apostroph.cat/wp-content/uploads/2017/09/Segre.png

  • Diari El Punt Avui 06.10.2017

Torrebesses tornarà a tancar quatre escriptors

http://admin2014.elpuntavui.cat/cultura/article/-/1253798-torrebesses-tornara-a-tancar-quatre-escriptors.html?utm_source=botons&utm_medium=com_epanoticies&utm_campaign=facebook

Radio:

  • Radio Sabadell 94.6 Quimèric

Segon Torrebesses Tremola perquè el terror es faci un lloc en la literatura catalana

El terror es mereix un lloc en la literatura catalana del segle XXI.

https://www.ivoox.com/segon-torrebesses-tremola-perque-terror-es-faci-audios-mp3_rf_21698629_1.html

 

 

  • Radio Onda Cero 20 octubre 2017

Altres mitjans:

https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-9672-cat-torrebesses_tremola_festival_de_literatura_de_terror_i_passatge_del_terror.htm

 Els 4 escriptors de la segona edició:

foto de Apostroph, edicions i propostes culturals, S.L.

foto de Apostroph, edicions i propostes culturals, S.L.

PERE CERVANTES

Pere Cervantes (Barcelona, 1971). Els lectors de novel·la policíaca ben segur que ja saben que és policia de professió. També ha estat observador internacional per l’ONU als Balcans, durant 13 anys. Algunes de les seves obres: La mirada de Chapman (RBA), No nos dejan ser niños (Ediciones B) i Tres minutos de color (Alrevés ed.). En aquesta darrera novel·la s’endinsa en aspectes paranormals. 

 

JOAQUIM GARCIA

El tercer escriptor que entrarà al Castell-Palau de Torrebesses per escriure un relat de terror és el lleidatà Quim García Albero, Conde Boira.
Professor de filologia i literatura espanyola. Coautor de la novel•la policíaca La Virgen de los Sicarios (2005) i autor de les novel•les històriques El Caballero Insomne (2008), El mur d’Indíbil (2009) i El llibre del Llamp (2012).
Com a dramaturg és autor de l’obra Ojos entre tulipanes, estrenada en el marc de la Nit dels Museus, a la Fundació Sorigué el 2015, pel grup de teatre Persistent.
Com a cantautor, amb el nom artístic Conde Boira, ha editat quatre treballs discogràfics: Conde Boira, Novia de calendario, La memòria de los dedos i Lobo entre nieblas.
(Foto: Thierry Bazin)

TONI HILL

Aquí teniu el quart valent que es tancarà al Castell-Palau de Torrebesses per escriure un relat de terror: Toni Hill, escriptor i traductor de la firma Random House Mondadori. És psicòleg de formació. Autor de tres novel•les policíaques protagonitzades per l’inspector Héctor Salgado: El verano de los juguetes muertos, Los Buenos suicidas i Los amantes de Hiroshima. En 2016 va publicar Ángeles de hielo, d’intriga psicològica.
Trobarà inspiració entre els murs d’aquest edifici mil·lenari?
(Foto: Laura Muñoz)

ANNA VILLALONGA

Anna Maria Villalonga és escriptora i professora de la Universitat de Barcelona. Ha realitzat estudis literaris diversos, però és més coneguda per ser especialista en novel·la negra catalana. Autora de les novel·les La dona de gris (Premi València Negra 2015) i El somriure de Darwin (Llibres del Delicte). També ha dirigit antologies de relats de gènere negre, com Noves dames del crim i Elles també maten, i l’assaig Les veus del crim. Molt activa a les xarxes socials i en esdeveniments literaris de gènere, és autora del bloc A l’ombra del crim, on exerceix la crítica literària.