Despulla’m a versos beslluma passió per la poesia i, sobretot, per la vida.
En aquest recull, Neus Gili Masagué cerca la complicitat amb el lector mostrant-se ―despullant l’ànima, podríem dir― embolcallada amb la delicadesa que emana dels seus versos plens de sensualitat. El poemari va acompanyat d’il·lustracions a l’aquarel·la en blanc i negre d’Alexandra Cuadrat.

 

Volem remarcar que els poemes es poden escoltar a través d’un codi QR que s’indica  a l’interior del llibre amb la veu de l’autora, sota la direcció de Miquel Llobera de “En Veu Alta”.

L’autora

Neus Gili Masagué (Vallbona d’Anoia, Barcelona, 1966), actualment viu a Vallfogona de Balaguer (Lleida). L’art d’escriure li ve de ben jove, essent la
poesia l’arrel que ha mantingut sempre i que també és present en els relats que acostuma a fer.                                                                                                                                                Ha publicat poemes en dues antologies: Piera en vers i 50 poetes per una terra, i també ha participat en un llibre de relats eròtics, Relats eròtics DO Penedès.          Va obtenir el Premi Sant Jordi de Vallfogona de Balaguer (2016) amb el relat “Rh negatiu”. Així mateix, va quedar finalista en el Concurs de Relats d’Estiu del diari Segre (2017) amb el relat “Mai es mor per sempre” i al Concurs de Relats Eròtics DO Penedès 2017, amb el relat “Gotim verd”.
També col·labora amb la revista local El Xop en la vessant literària, i en diverses associacions de caire cultural.
Activa en les xarxes socials, disposa d’un canal YouTube, “Veu en Vers Neus Gili Masagué” on recita alguns dels seus poemes.

https://www.youtube.com/channel/UChwT_mrgnWNMrKcNfJPB4kQ

Televisio

  • Balaguer TV

Neus Gili publica el seu primer poemari, ‘Despulla’m a versos’

 

Propostes literaries al #Cafeïna @apostrophedicions @ludmilla_lacueva_canut @neusgilimasague

Publicada por Marivi Chacón en viernes, 6 de abril de 2018

TVLleida. Programa Cafeïna amb Mariví Chacón

Videos

https://www.magisto.com/video/b0BGYQRVES4qQgJhCzE?I=vsm&c=w&o=a

Signatures Sant Jordi