Joan Garcia és periodista i treballa en un mitjà digital. Difama més que informa i està de tornada de tot. Només la seva amistat amb una altra reportera, l’Alexandra Riu, l’ajuda a suportar el dia a dia. Una nit, fent broma, redacta la falsa notícia de la mort d’un diputat al Parlament de Catalunya. L’endemà, el polític és mort. Mentre investiga si és una coincidència o té un superpoder ple de possibilitats, en Garcia descobreix unes misterioses filmacions domèstiques que tenen a veure amb el seu germà Josep, que va morir quan era petit. Les dues trames conflueixen en un thriller ple d’aparences, de secrets del passat i dels perills que implica fer un mal ús de la paraula.

Inclou pròleg de la Llucia Ramis

Format: 14,8 x 21 cms

Pàgines: 134

Enquadernació: rústega cosida

ISBN: 978-84-947914-8-2

L’autor: Pep Prieto

Pep Prieto (Girona 1976) és periodista, escriptor i crític de cinema català. Escriu regularment al Diari de Girona i al cultural digital en català La Llança. Parla de sèries de televisió a “El Món a RAC1” i al programa “Àrtic” de Betevé. Autor de les novel·les La disfressa de l’indigent (finalista del premi Just Manuel Casero), Mala premsa, Els Llunàtics (les tres amb Curbet Edicions), Carnada (Bridge) i del llibre de contes Castells Humans. També és autor de Poder absoluto, las 50 películas esenciales sobre política (Editorial UOC).

Si el voleu rebre a casa sense despeses d’enviament: Feu clic per comprar