bon rotllo

Presentació del llibre “De bon rotllo!”, amb anècdotes de polítics lleidatans. La Sala d’Actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous l’acte de presentació del llibre “De bon rotllo! Anècdotes de polítics lleidatans”, publicat sota el segell de la nova editorial lleidatana Apostroph Edicions, dirigida per Alexandra Cuadrat i Annabel Encontra.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el paer en cap de l’Ajuntament de Lleida, Àngel Ros, i el director executiu del Diari Segre, Juan Cal, autor també del pròleg.  A més, entre el nombrós públic, s’ha comptat amb la presència de diversos representants de la política lleidatana, alguns dels quals formen part de la trentena de polítics protagonistes de les anècdotes que donen cos al recull.

En la seva intervenció, el president de la Diputació, Joan Reñé, ha posat de manifest la clara voluntat de servei que guia les actuacions dels polítics de les terres de Lleida, celebrant que l’aproximació humana que caracteritza aquesta publicació pot ajudar el lector a retallar el distanciament entre els polítics i els ciutadans.

D’altra banda, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que, amb aquesta nova publicació, s’ajudarà a humanitzar la funció política a través d’una proposta amb un contingut original i una edició professional i rigorosa.

Per la seva banda, Juan Cal ha felicitat les directores d’Apostroph per l’aposta valenta que suposa la creació d’una nova editorial en uns moments en què el llibre va perdent protagonisme enfront d’altres formes de comunicació. Així mateix, Cal ha destacat que aquest anecdotari permet conèixer la vessant més humana i amable dels polítics.

En el seu torn de paraula, les editores, Alexandra Cuadrat i Annabel Encontra, han agraït la disponibilitat i la predisposició dels polítics a participar en aquest nou projecte coral, que constitueix el primer títol d’aquesta editorial de nova creació.

A l’obra, una de les primeres propostes lleidatanes per a aquest proper Sant Jordi, els mateixos protagonistes hi expliquen, en primera persona, les pròpies vivències i anècdotes en una aproximació fresca i amena a experiències personals i professionals relacionades amb la seva trajectòria política.