EnVeuAlta Volem remarcar que els  contes es poden escoltar a través d’un codi QR que s’indica a l’interior del llibre amb les veus principals de Maribel Gutiérrez i Miquel Llobera sota la direcció artística d’Anna Maria Villalonga. Tots tres són molt aficionats a la literatura i han creat la pàgina web  http://www.enveualta.cat perquè tothom pugui gaudir de narrativa i poesia en tot moment.

Comprar directament a:

http://www.apostroph.cat/botiga/producto/contes-de-terror-2/

 Enllaç a l’entrada Festival de literatura de terror Torrebesses Tremola

Es els fets de Villa Diodati, dos-cents un anys després.

http://www.apostroph.cat/2016/08/25/festival-de-literatura-de-terror-torrebesses-tremola-els-dies-15-i-16-doctubre/

Els 4 autors de la 2a edició del Festival de  literatura de Terror de Torrebesses:

Foto: Apostroph edicions i propostes culturals

 

Pere Cervantes (Barcelona, 1971). Els lectors de novel·la policíaca ben segur que ja saben que és policia de professió. També ha estat observador internacional per l’ONU als Balcans, durant 13 anys. Algunes de les seves obres: La mirada de Chapman (RBA), No nos dejan ser niños (Ediciones B) i Tres minutos de color (Alrevés ed.). En aquesta darrera novel·la s’endinsa en aspectes paranormals. 

 

Foto: Thierry Bazin

Quim García Albero, Conde Boira. És escriptor i professor de filologia i literatura espanyola. Coautor de la novel•la policíaca La Virgen de los Sicarios (2005) i autor de les novel•les històriques El Caballero Insomne (2008), El mur d’Indíbil (2009) i El llibre del Llamp (2012).
Com a dramaturg és autor de l’obra Ojos entre tulipanes, estrenada en el marc de la Nit dels Museus, a la Fundació Sorigué el 2015, pel grup de teatre Persistent.
Com a cantautor, amb el nom artístic Conde Boira, ha editat quatre treballs discogràfics: Conde Boira, Novia de calendario, La memòria de los dedos i Lobo entre nieblas.

 

Foto: Laura Muñoz

Toni Hill, escriptor i traductor de la firma Random House Mondadori. És psicòleg de formació. Autor de tres novel•les policíaques protagonitzades per l’inspector Héctor Salgado: El verano de los juguetes muertos, Los Buenos suicidas i Los amantes de Hiroshima. En 2016 va publicar Ángeles de hielo, d’intriga psicològica.

Anna Maria Villalonga és escriptora i professora de la Universitat de Barcelona. Ha realitzat estudis literaris diversos, però és més coneguda per ser especialista en novel·la negra catalana. Autora de les novel·les La dona de gris (Premi València Negra 2015) i El somriure de Darwin (Llibres del Delicte). També ha dirigit antologies de relats de gènere negre, com Noves dames del crim i Elles també maten, i l’assaig Les veus del crim. Molt activa a les xarxes socials i en esdeveniments literaris de gènere, és autora del bloc “A l’ombra del crim”, on exerceix la crítica literària.

Televisió

Propostes literaries al #Cafeïna @apostrophedicions @ludmilla_lacueva_canut @neusgilimasague

Publicada por Marivi Chacón en Viernes, 6 de abril de 2018

 

 • TVLleida. Programa Cafeïna amb Mariví Chacón

http://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/capitol/capitol-2348

Premsa

 • Diari La Mañana 23.04.2018

 • Diari El Segre 22.04.2018

Crítiques i ressenyes

 • Tu mateix de Ramona Solé

Com en l’edició anterior, l’editorial Apostroph va deixar que quatre escriptors/es passessin la nit al Castell de Torrebesses, i hi busquessin inspiració per fer un relat.

https://tumateix-llibres.blogspot.com/2018/06/contes-de-terror-2-de-pere-cervantes.html

 • La màgia dels llibres de Núria Martínez, la Bruixeta

Segona edició dels contes de terror inspirats del II Festival de Literatura de terror Torrebesses Tremola. Quatre contes de por, misteri i terror fruit de la malaltissa ment dels quatre escriptors que són tancats al castell de Torrebesses durant un cap de setmana.

https://magiadellibres.blogspot.com/2018/05/contes-de-terror-2.html

 

 • Quatre escriptors tancats un cap de setmana: Pere Cervantes, Quim García Albero, Toni Hill Gumbao iAnna Maria Villalonga.

  El resultat, quatre relats ben diferents amb el fons del mateix escenari: el castell de Torrebesses. El vaig començar un vespre i ja no el vaig deixar fins acabar. La nit és el marc ideal pels contes de terror.
  Molt recomanable. La magnífica edició d’Apostroph adjunta un codi QR que ofereix la possibilitat d’escoltar cada relat.
  I ara he de buscar el primer perquè aquest és el 2.

Signatures Sant Jordi

Llibreria Caselles

 

 

 

 

 

 

 

 

Llibreria Abaccus