Una ciutat i un territori amb molt d’estil

Les coses mai són perquè sí. De tant en tant ens hem d’aturar, mirar al nostre voltant, veure d’on venim i saber on anem. De tant, si cal, ens hem de reivindicar.

Què fa que els gironins tinguin un estil propi? Per què la creativitat de Girona, Banyoles, Olot, Besalú, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, La Bisbal, Palamós, Palafrugell, Figueres, Cadaqués, Ripoll o Puigcerdà –entre tantes altres viles i ciuetats– és tant característica des de fa tant de temps? La periodista de TV3 Peté Soler explica Girona al món amb una mirada neta, amb coneixement i estimació però sense prejudicis.

Girona+ és un llibre que ens parla del caràcter de la seva gent, dels seus paisatges, de la feina que fan i amb què es guanyen la vida. Parla de la seva indústria, comerç, art i artesania, del seu disseny i de com la moda ha anat bastint un pol econòmic puixant i dinàmic. En parla però també ens la mostra, amb unes fotografies i il·lustracions que en són el millor resum gràfic.

Per què no dir-ho? Girona està de moda.

Amb pròleg de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la participació de Carles Puigdemont, Àlex Granell, Meius Ferrés, Joaquim Nadal, Martí Peraferrer, Ale Rivas, Amber i Christian Meier, Carmina Vilaseca, Josep Lagares i Martí Gironell.

Format: 16 x 21 cms

Pàgines: 106

Enquadernació: rústega cosida

ISBN: 978-84-947914-6-8

L’autora: Peté Soler

Peté Soler és nascuda a Barcelona, somiava a ser ballarina però va acabar estudiant Ciències de la Comunicació i fent reportatges rere l’escenari. Forma part de les primeres fornades de TV3, Televisió de Catalunya, on ha dirigit la secció de cultura dels informatius, i diferents programes com International Headlines o TresC. Davant la càmera ha presentat la secció de cultura de Els Matins i la secció de teatre del Tria 33. És autora del llibre Estil Bcn, sobre la moda genuïnament barcelonina, editat per Angle Editorial.

Si el voleu rebre a casa sense despeses d’enviament: feu clic per comprar